Produse pentru weedoo spa (2)

Ulei de măsline infuzat cu lămâie

Ulei de măsline infuzat cu lămâie

Multe persoane adaugă ulei de măsline în salate pentru un gust mai bun, dar, ce-ar fi să mergi un pas mai departe și să prepari ulei de măsline infuzat cu lămâie care va face legumele crude pe care le ai mai gustoase? Prepararea uleiului de măsline infuzat cu lămâie este extrem de simplă, trebuie doar să îndepărtezi coaja exterioară a lămâilor și să le pui într-un sifon de frișcă împreună cu puțin ulei de măsline. După ce ai reîncărcat sifonul de frișcă o dată, va trebui să-l agiți de câteva ori și să lași amestecul așa cum este timp de 5 minute, perioadă în care lămâia se va infuza corespunzător în uleiul de măsline și va fi gata de utilizare. 1 lămâie mare 1 cană de ulei de măsline
Spumă de eggnog

Spumă de eggnog

Și în final, o abordare modernă a unei rețete vechi; familiară pentru majoritatea bunicilor. Cu această espuma de eggnog, le arăți celor mai în vârstă că nu totul a fost mai bun în trecut. 300ml eggnog 200ml smântână Cartuș de smântână Siringă pentru smântână Bate eggnogul și smântâna împreună până devin omogene. Adaugă această compoziție în siringa de smântână și las-o să se odihnească în frigider. Înainte de a servi eggnogul, este important să agiți bine siringa de smântână pentru a menține lichidele bine amestecate. Scurge două cartușe de smântână în siringa de smântână pentru a putea fi servită cu presiunea și aerisirea corectă. Asociat cu o ceașcă bună de cafea și un biscuit regional, acesta este gustarea perfectă de după-amiază. Dacă vrei să faci procesul unor dintre aceste rețete puțin mai ușor, poți folosi cartușul nostru unic de smântână în combinație cu perlele de aromă. Poți pur și simplu să introduci perlele de aromă în cartușul de smântână și să adaugi arome exotice oricărei preparate.