Spumă de eggnog
Și în final, o abordare modernă a unei rețete vechi; familiară pentru majoritatea bunicilor. Cu această espuma de eggnog, le arăți celor mai în vârstă că nu totul a fost mai bun în trecut.
300ml eggnog
200ml smântână
Cartuș de smântână
Siringă pentru smântână
Bate eggnogul și smântâna împreună până devin omogene. Adaugă această compoziție în siringa de smântână și las-o să se odihnească în frigider. Înainte de a servi eggnogul, este important să agiți bine siringa de smântână pentru a menține lichidele bine amestecate.
Scurge două cartușe de smântână în siringa de smântână pentru a putea fi servită cu presiunea și aerisirea corectă.
Asociat cu o ceașcă bună de cafea și un biscuit regional, acesta este gustarea perfectă de după-amiază.
Dacă vrei să faci procesul unor dintre aceste rețete puțin mai ușor, poți folosi cartușul nostru unic de smântână în combinație cu perlele de aromă. Poți pur și simplu să introduci perlele de aromă în cartușul de smântână și să adaugi arome exotice oricărei preparate.